Restaurant - Feestzaal – Evenementen

Formules all-in vanaf 50 € per persoon voor uw evenementen

Menu

Ontdek elke maand onze menu aan € 33! Hapje van de Chef, voorgerecht, hoofdgerecht, dessert.

Maand menu October

 Hapje van de Chef

Voorgerechten

  • Toast met boschampignons
  • Duo wildterrine en zijn ajuinenconfituur
  • Ambachtelijke kroketten van zalm en dille
  • Vissoep

Hoofdgerechten

  • Vispannetjes
  • Onglet à l'échalote
  • Kip "Tikka Massala"
  • Mixed grill

Nagerechten

  • Vacherin

 

 Prijs per persoon : 33,00€

 

Maand menu September

Hapje van de Chef

Voorgerechten

  • Catalaanse mosselen
  • Rundscarpaccio met pesto
  • Gravlax met limoen
  • Duo van artisanale kroketten

Hoofdgerechten

  • Eendeborst met sinaasappel
  • Navarin van lam
  • Varkens medaillon met pleurotes
  • Vispannetje met fijne groentjes

Nagerechten

  • Brésilienne
  • Crème brûlée met cuberdon

 

 Prijs per persoon : 33,00€