Restaurant - Feestzaal – Evenementen

Formules all-in vanaf 50 € per persoon voor uw evenementen

Menu

Ontdek elke maand onze menu aan € 33! Hapje van de Chef, voorgerecht, hoofdgerecht, dessert.

Zomer menu Juli en Augustus

Aperitiefhapjes

Voorgerechten

  • Scampi's van de Chef
  • Rundscarpaccio met een Zuiderse toets
  • Duo van ambachtelijke kroketten
  • Toast met champignons

Hoofdgerechten

  • Americain "op onze wijze"
  • Op zijn vel gebakken zalmfilet met gribichisaus en frietjes
  • Tussenrib (entrecote) "bearnaisesaus"
  • Kabeljauwhaasje met tomaat, mozzarella en pesto

 

Nagerechten

  • Dame blanche
  • Chocolademousse

 

Prijs per persoon: 33,00€

Maand menu Juni

Aperitiefhapjes

Voorgerechten

  • Gefrituurde brie met een coulis van rood fruit
  • Duo van ambachtelijke kroketten
  • Carpaccio van runds met een zuiderse toets
  • Ham Serrano met fruit

Hoofdgerechten

  • Gegrilde zwaardvis met wokgroenten
  • Tikka Massala
  • Varkens medaillon met champignons

Nagerechten

  • Melba aardbeien

 

Prijs per persoon: 33,00€

Mentions légales

Pour améliorer votre expérience sur notre site internet, nous utilisons des cookies. La poursuite de votre visite sur notre site vaut pour consentement du traitement de certaines données personnelles et de l'utilisation de ces cookies. Plus d'infos ici.

En savoir plus Continuer