Restaurant - Feestzaal – Evenementen

Formules all-in vanaf 50 € per persoon voor uw evenementen

Menu

Ontdek elke maand onze menu aan € 33! Hapje van de Chef, voorgerecht, hoofdgerecht, dessert.

Maand menu Januari

 Hapje van de Chef

Voorgerechten

  • Duo van ganzenlever warm en koud en zijn Chutney
  • Scampi's van de Chef
  • Ambachtelijke zalm-dillekroketten

Hoofdgerechten

  • Onglet met sjalottensaus
  • Gebakken zalm"Florentine"
  • Kip "Tikka Massala"

Nagerechten

  • Profiteroles

 

 Prijs per persoon : 33,00€

 

Maand menu December

 Hapje van de Chef

Voorgerechten

  • Duo wildterrine en zijn ajuinenconfituur
  • Ambachtelijke Mechelse koekoek kroketten
  • Scampi's "Diabolo"
  • Bouillabaisse met rouille

Hoofdgerechten

  • Steak "filet mignon" choronsaus
  • Vispannetje in de oven
  • Marcassinfilet met saus "Grand Veneur"

Nagerechten

  • Tiramisu
  • Tarte tatin

 

 Prijs per persoon : 33,00€