Restaurant - Feestzaal – Evenementen

Formules all-in vanaf 50 € per persoon voor uw evenementen

Menu

Ontdek elke maand onze menu aan € 33! Hapje van de Chef, voorgerecht, hoofdgerecht, dessert.

Maand menu April

Aperitiefhapjes

Voorgerechten

  • Toast met boschampignons
  • Duo van ambachtelijke kroketten
  • Scampi’s op Italiaanse wijze

Hoofdgerechten

  • Geconfijte lamsbout met lentegroentjes
  • Zeetong "Meunière"
  • Kalfsblanquette op grootmoeders wijze

Nagerechten

  • Dame blanche
  • Karamel zandgebakje

Prijs per persoon: 33,00€

Maand menu Maart

Aperitiefhapjes

Voorgerechten

  • Scampi’s met witloof en currysausje
  • Rundscarpaccio met zuiderse toets
  • Warme Geitenkaas met Acaciahoning

Hoofdgerechten

  • Mixed grill op Provençaalse wijze
  • Vispannetje
  • Eendenborst met mirabellen

Nagerechten

  • Chocolademousse

Prijs per persoon : 33,00€